Skip to content

Slovenski preventivni dnevi letos že junija

Slovenski preventivni dnevi letos že junija

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na 2. slovenskih preventivnih dnevih, ki bodo 20. in 21. junija 2013 na Debelem rtiču (Ankaran). Dogodek je organiziran v sklopu projekta »Preventivna platforma«, ki ga sofinancirana Evropski socialni sklad ter Ministrstvo za notranje zadeve in javno upravo. Udeležba je BREZPLAČNA!
Dogodek je razdeljen na dva dela, in sicer bo prvi dan (20.6.) organiziran sklop izobraževanj za predstavnike nevladnih organizacij s področja preprečevanja zasvojenosti (udeležijo se jih lahko tudi ostali akterji s tega področja, npr. predstavniki pristojnih ministrstev, šol, vrtcev, zdravstvenih domov, centrov za socialno delo, policije in občin). Drugi dan (21.6.) bo potekal posvet nevladnih organizacij in drugih pomembnih akterjev na področju preprečevanja zasvojenosti. Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavami.
Na posvetu bodo svoje preventivne programe v posebnih sekcijah lahko predstavile tudi nevladne organizacije. V primeru večjega interesa bo projektna skupina izbrala najkakovostnejše prispevke in prijavitelje o tem pravočasno obvestila. Obrazec je v priponki.
 
Več informacij, prijavnica in okvirni program so v priponki.

Kot je bilo že omenjeno, je dogodek pretežno namenjen nevladnim organizacijam, vendar pa so vljudno vabljeni tudi predstavniki vladnih, lokalnih in akademskih ustanov, ki delujejo na področju preprečevanja zasvojenosti oziroma preventive. Prosimo vas, da o dogodku obvestite tudi vse svoje sodelavke in sodelavce, ki bi jih udeležba utegnila zanimati. Hvala!