Skip to content

Mednarodna konferenca na temo družinske preventive (Ljubljana, 8. do 10. junij 2012)

Mednarodna konferenca na temo družinske preventive (Ljubljana, 8. do 10. junij 2012)

Vljudno vas vabimo, da se udeležite 1. mednarodne konference na temo družinske preventive in pozitivnega starševstva (1st International Conference on Family-Based Prevention and Positive Parenting), ki bo v Hotelu Lev v Ljubljani od 8. do 10. junija 2012. Konferenco bomo začeli 8. junija 2012 ob 14. uri, zaključili pa 10. junija 2012 v poznih popoldanskih urah. Konferenca bo potekala v angleškem jeziku.


Osrednja tema konference je fizično in duševno zdravje ter blagostanje družin, kar vključuje uporabo alkohola, tobaka in drugih drog, nasilje in asocialno vedenje, starševske veščine, starševske vzgojne stile, družinske preventivne intervencije in prakse, družinsko politiko in zakonodajo ipd.


Več informacij je na voljo na spletni strani: http://www.familypreventionljubljana2012.com. Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavami.


Konferenca je del projekta »Program krepitve družin« (»The Strengthening Families Program«), ki ga Inštitut Utrip izvaja pod pokroviteljstvom (sofinanciranjem) Ministrstva za zdravje. Konferenco gostita Inštitut Utrip (Slovenija) in svetovno priznana ameriška psihologinja dr. Karol Kumpfer, ki že več desetletij razvija učinkovite preventivne prakse na področju družinske preventive.