Skip to content

Facebook kampanja “OPUSTI IN ZMAGAJ” – priključite se lahko do 15. 5. 2020!

Facebook kampanja “OPUSTI IN ZMAGAJ” – priključite se lahko do 15. 5. 2020!

Slovenska zveza za javno zdravje, okolje in tobačno kontrolo (SZOTK) vas vabi na brezplačno vodeno skupinsko odvajanje od kajenja, kjer boste ob strokovni podpori in podpori članov skupine prenehali s kajenjem.

Facebook kampanja “OPUSTI IN ZMAGAJ 5” je projekt, namenjen odvajanju od kajenja za večjo zaključeno skupino udeležencev. Vsi udeleženci kampanje bodo na isti dan pričeli z vodenim opuščanjem kajenja. Kampanjo bo v zaprti skupini koordiniral moderator, ki bo skrbel za spoštljivo komunikacijo, varoval podatke udeležencev ter skrbel za dvigovanje pozitivnega okolja, prijateljskega sodelovanja, spodbujanja, svetovanja ter komuniciranja s strokovnjaki.
Pri procesu opuščanja bodo sodelovali tudi strokovnjaki s področja opuščanja kajenja in zdravstveni delavci, ki bodo udeležencem na razpolago v procesu odvajanja. Celoten proces bo podprt z informacijami o škodljivosti rabe tobaka, tobačnih in povezanih izdelkov ter strokovnimi gradivi. Udeležencem bo ponujena dodatna pomoč pri odvajanjul, imeli pa bodo na razpolago tudi brezplačno telefonsko številko za odvajanje.
Več: http://zadihaj.net/facebook-kampanja-opusti-in-zmagaj-5/